Alle
+

Ken Thomassen zal 11.000 kilometer per jaar fietsen met zijn speed pedelec

Één van de eerste medewerkers die intekende op het fietsleaseplan van Stad Beringen en Lease a Bike, was IT’er Ken Thomassen (31). “Drie dagen per week ga ik met mijn speed pedelec naar het werk.

25 May 2023 5 Minuten

Ook de overheid stapt op de leasefiets

Dankzij fietsleasing kunnen bedrijven en organisaties hun werknemers aanmoedigen om te kiezen voor de fiets op een fiscaal voordelige manier. En binnenkort krijgen ook ambtenaren deze kans!

1 February 2021 2 Minuten

Waarom Lauretta Peeters zo graag gaat werken op maandag

Ze zorgt ervoor dat de stad er proper uitziet. En dat doet ze met hart en ziel. Lauretta Peeters staat dagelijks paraat bij de dienst Openbare netheid. “Altijd buiten zijn, vind ik heerlijk”, vertelt ze.

9 July 2023 5 Minuten

Slechts 1 Belg op 3 wil gezelschapsspel spelen met collega’s

Lease a Bike uit Oudergem ging deze middag de uitdaging aan. Resultaat? Meer connectie, interactie en sfeer op de werkvloer

17 August 2023 5 Minuten

Lease a Bike gaat partnership aan met Team Jumbo-Visma

Eindelijk mogen we het bekendmaken: vanaf 1 januari zijn wij trotse partner van Team Jumbo-Visma! Richard Plugge, algemeen directeur van Team Jumbo-Visma: “In België en Nederland is de fiets verweven in ons leven.

21 December 2022 2 Minuten

“Met Lease a Bike opereren we makkelijk over landsgrenzen heen”

“Net als Boels is Lease a Bike in steeds meer landen actief, dat maakt het voor ons dé ideale partner”, aldus Carlon Steijvers, Senior HR Officer bij Boels.


Terug
1
2 3 4 5