Top 6 bakfietsen

De ultieme gezinsfiets, veilig op de weg zonder de problemen van files in een drukke stad.
Family Performance Line Essential
Urban Arrow
Family Performance Line Essential
Leaseprijs p/m vanaf
Prijs
€5.790
Bespaar ...
Bekijk meer
Family Active Line Plus
Urban Arrow
Family Active Line Plus
Leaseprijs p/m vanaf
Prijs
€5.290
Bespaar ...
Bekijk meer
Shorty Cargo Line
Urban Arrow
Shorty Cargo Line
Leaseprijs p/m vanaf
Prijs
€6.390
Bespaar ...
Bekijk meer
Carry 2
Vogue
Carry 2
Leaseprijs p/m vanaf
Prijs
€2.799
Bespaar ...
Bekijk meer
Explorer 65
Lovens
Explorer 65
Leaseprijs p/m vanaf
Prijs
€5.599
Bespaar ...
Bekijk meer
Cruise
Carqon
Cruise
Leaseprijs p/m vanaf
Prijs
€5.099
Bespaar ...
Bekijk meer

Wat anderen zeggen

De verhalen van bedrijven en werknemers die al kozen voor een leasefiets.

Img Deugnietjes testimonial orange
We zijn heel tevreden over de werking van Lease a Bike. Ze zijn steeds even vriendelijk en behulpzaam. Alles werd heel goed uitgelegd en ze zorgden ervoor dat we heel snel onze fietsen konden gaan halen bij de fietswinkel. Een echte aanrader!
De Deugnietjes
Img Joeri testimonial orange
We zochten een partij die ons optimaal kon ontzorgen en die vonden we in Lease a Bike. Het platform vult de verwachtingen voorlopig helemaal in.
Joeri Welslau van STIHL
Img Scott testimonial orange
Bij Lease a Bike werden wij telefonisch op een vriendelijke manier ontvangen door het team. Door de professionele aanpak kon ik na 3 dagen al fietsen!
Koen van Ronsijn Services

Waarom een bakfiets?

Urbanarrow Mobile

Met een bakfiets bol je zorgeloos van de ene kant van de stad naar de andere. Weg met fileleed en parkeerstress. Je manoeuvreert gezwind tussen de wagens en een parkeerplaats zoeken voor de schoolpoort is verleden tijd. Oh ja, en dat je even later parkeert vlak voor de ingang van kantoor, dat is ook mooi meegenomen.  

Net als een bedrijfswagen, kan je een bedrijfsfiets leasen via je werkgever, ook een bakfiets. En zo pak je kinderen en boodschappen handig mee wanneer je op de fiets springt. Want met een bakfiets heb je laadopties te over. Dus nog even langs de supermarkt op de terugweg, de leasing bakfiets has got you covered. ‘Covered’ mag je gerust letterlijk nemen, want je bakfiets kan je uitrusten met tal van opties, zoals een regencover voor de kinderen en de boodschappen. Handig, toch? 

Lease je droomfiets bij Lease a Bike.

Bakfiets leasen: de voordelen


Zo’n trendy bakfiets, het is mooi, maar het is natuurlijk wel een flinke hap uit je budget. Zeker als je kiest voor de elektrische variant moet je al snel enkele duizenden euro's op tafel leggen. Lease je een bakfiets, dan is die hoge aankoopprijs niet langer een struikelblok. Je betaalt dan namelijk een klein, maandelijks bedrag gedurende 36 maanden. Fietsen de kids na afloop van je leasingcontract zelf naar school en heb je de bakfiets niet langer nodig, dan kan je een andere fiets leasen. Ben je intussen zo erg gehecht aan je handige bakfiets, dan kan je hem overnemen voor een restwaarde. Die bedraagt gemiddeld zo’n 15% van het aankoopbedrag.


Lease je een bakfiets, dan zijn er nog meer voordelen, zoals een all-risk verzekering bij diefstal of schade en bijstand bij pech onderweg. En dat is nog niet alles, net zoals een andere fiets is een bakfiets leasen fiscaal voordelig. De maandelijkse bijdrage die je betaalt voor je leasing fiets, is namelijk vrijgesteld van bedrijfsvoorheffing en RSZ. Dat je met je keuze voor de bakfiets in plaats van de wagen bovendien bijdraagt aan duurzame mobiliteit én je eigen gezondheid boost, is mooi meegenomen. 


E-bakfiets leasen


Kinderen, boekentassen, je eigen laptop, boodschappen,… Dan moet je dagelijks ook nog tweemaal het viaduct over en ligt de school boven op een helling. “En jij wil dat ik dat alles met de fiets doe in plaats van de wagen?” Ja, willen we graag. Kunnen we je bij helpen overigens ook. Want de laadruimte van een moderne bakfiets biedt makkelijk plaats aan al het bovenstaande. Als je een e-bakfiets least, is een helling ook geen uitvlucht meer. Zelfs een fikse tegenwind schrikt je met deze krachtige elektrische ondersteuning niet langer af. 


Zeg vaarwel aan de filestress en kies je bakfiets bij Lease a Bike.

Nieuws

Droom jij ook van een e-bike? Dat hoeft je niet veel te kosten

Heb je je oog op een e-bike laten vallen? Dan ben je niet alleen. Een kwart van de Europeanen geeft aan dat ook zij voor een elektrische fiets zouden kiezen. Dankzij fietsleasing hoeft je dat bovendien niet veel te kosten.

12 November 2021 1 Minuten
Endeavour1 Kalkhoff 2021 13385 1

Minder stress? Fiets naar je werk.

Wie van het werk naar huis fiets, komt ontspannen thuis. Dat blijkt uit een onderzoek bij 1.000 Vlaamse werknemers dat werd uitgevoerd in opdracht van Lease a Bike, een onderneming die fietsleasing aanbiedt aan bedrijven.

Wvdm Min

Je tweede wagen inruilen voor een leasefiets? Ruim 1 op de 5 overweegt het.

“Meer ‘bedrijfsfietsen’ zorgen voor minder files”

Aramark

Vind je droomfiets!

find dream bike