Team Visma | Lease a Bike

Lease a Bike, titelsponsor van het beste team ter wereld!

Twee teams, één doel

Naast de andere Pon-merken Cervélo en Skoda is Lease a Bike vanaf 1 januari 2024 de titelsponsor van Team Visma | Lease a Bike. Dit betekent dat Lease a Bike het hele wielerseizoen 2024 op de truien van onder meer Wout van Aert, Jonas Vingegaard en Marianne Vos te zien zal zijn. Team Visma | Lease a Bike was niet alleen het team met de meeste overwinningen, maar heeft ook Jonas Vingegaard, tweevoudig winnaar van de Tour de France, in zijn team. 

Visma | Lease a Bike is een van de meest succesvolle wielerploegen ter wereld. Net zoals Lease a Bike, rust het team niet op zijn successen, maar streeft het ernaar zichzelf in 2024 te blijven overtreffen. Wij vinden het heel belangrijk om te blijven innoveren, talent te ontwikkelen en het iedere dag beter te doen. Een visie die we met de wielerploeg gemeen hebben. Wij zijn ervan overtuigd dat fietsen veel voordelen biedt en willen daarom bijdragen aan positieve verandering.

Wout Visma Lease A Bike

Onze gemeenschappelijke waarden

Gezondheid

Het team van Visma | Lease a Bike heeft als doel de gezondheid van mensen te bevorderen door te fietsen. Lease a Bike is er ook van overtuigd dat meer beweging in het dagelijks leven een belangrijke bijdrage levert aan het welzijn en ook stress vermindert. Daarom zijn we verenigd door een gemeenschappelijk doel: een bijdrage leveren aan een gezondere samenleving.

Groei

Managing Director Richard Plugge beschrijft de filosofie van het team Visma | Lease a Bike als volgt: "Ons plan is gebaseerd op twee pijlers: training en groei. We vissen niet alleen uit dezelfde vijver, we vergroten de vijver." Lease a Bike wil ook blijven groeien door elke werknemer en zelfstandige aan hun droomfiets te helpen.

Milieubescherming

Team Visma | Lease a Bike en Lease a Bike richten zich beide op de fiets als een CO2-arme mobiliteitsoptie. Klimaatneutrale vervoersmiddelen zijn een belangrijke hoeksteen van milieu- en klimaatbescherming. We nemen ook verdere maatregelen als onderdeel van ons Bos+ project, bijvoorbeeld door het planten van bomen en het bevorderen van bloeiende weiden.

Sociaal engagement

Sociaal engagement is een belangrijk onderdeel van het werk van Team Visma | Lease a Bike. Naast onze inzet op het gebied van duurzame mobiliteit en fietsbevordering, streven we ook naar positieve verandering in de samenleving en initiëren we projecten om bewustzijn te vergroten over milieuvriendelijke vervoerswijzen. Dit doen we o.a. door fietsen te doneren aan Mobiel 21 voor kansarme gezinnen en ouderen.

Teampresentatie Visma
Visma Lab

Belangrijkste wielrenwedstrijden 2024

Ronde van Vlaanderen

De Ronde van Vlaanderen is de belangrijkste eendaagse wielerwedstrijd in België, die jaarlijks begin april wordt gehouden. Dit jaar staat de 108e editie van de Ronde van Vlaanderen op de planning.

Meer informatie

Giro d'Italia

De 107e Giro d'Italia start op 4 mei en finisht op zondag de 26e in Rome. Al in de eerste week zitten twee aankomsten bergop. De 15e etappe is, met 5.200 hoogtemeters, de zwaarste van de race, waarna de slotweek drie klimfinishes serveert.

Meer informatie

Tour de France

De Tour start op zaterdag 29 juni en finisht op zondag 21 juli. Aangezien in diezelfde periode de Olympische Spelen in Parijs zijn, is er geen finish op de Champs-Élysées. Firenze organiseert Le Grand Départ van de 111e Tour de France.

Meer informatie

Vuelta a España

De Ronde van Spanje gaat op 17 augustus in Lissabon van start en finisht op 8 september in Madrid. De eerste drie etappes zijn allemaal in Portugal en daarna trekt de rode karavaan verder door Spanje. Er staan een aantal klimfinishes op het menu.

Meer informatie

Vind jouw droomfiets

590076c9 B72e 43af 930e 4e3a02757ec0
Team Visma - Lease a Bike

Team Jumbo-Visma vanaf 1 januari verder als Team Visma | Lease a Bike

Vanaf 1 januari 2024 gaan de drie wielerploegen van Team Jumbo-Visma verder als Team Visma | Lease a Bike. Visma en Lease a Bike hebben beiden een contract getekend als titelsponsor voor onbepaalde tijd.

1 January 2024 2 Minuten
Schermafbeelding 2023 11 24 Om 1052 25

Team Visma - Lease a Bike

Team Visma | Lease a Bike blijft herkenbaar in nieuw tenue

Team Visma | Lease a Bike lanceerde tijdens de ploegenvoorstelling het tenue voor het wielerseizoen 2024.

21 December 2023 2 Minuten
Trainingsbeeld Shirt 2024 Ezgif Com Webp To Jpg Converter

Team Visma - Lease a Bike

Lease a Bike gaat partnership aan met Team Jumbo-Visma

Eindelijk mogen we het bekendmaken: vanaf 1 januari zijn wij trotse partner van Team Jumbo-Visma! Richard Plugge, algemeen directeur van Team Jumbo-Visma: “In België en Nederland is de fiets verweven in ons leven.

21 December 2022 2 Minuten
Wout Van Aert 10