Hoe het fietsleaseproces werkt?

1

Registreer je bedrijf

Registreer je in slechts 5 minuten. Na goedkeuring, krijg je toegang tot ons online platform, waar je de bedrijfsrichtlijnen voor je werknemers kunt instellen.

2

Deel de registratielink

Deel deze link met je werknemers. Je behoudt de volledige controle: elke registratie moet door jou goedgekeurd worden met één klik.

3

Stap op de fiets

Je werknemers kunnen hun droomfiets kiezen uit elk type fiets en merk bij één van onze +1.000 fietshandelaars.

4

Administratie

Weet je niet waar je moet beginnen?  Ons digitaal platform biedt real-time overzicht van alle benodigde informatie voor jouw loonadministratie.

Pexels Blue Bird 7243021

Hoe registreer je als werkgever?

1

Vul je gegevens in via de knop hieronder

Gebruik de knop hieronder om je gegevens in te vullen. Je ontvangt meteen een antwoord van ons via e-mail. Zorg ervoor dat je de gegevens van je bedrijf en de tekenbevoegde bij de hand hebt voor de registratie. Let op! Als je bedrijf minder dan een jaar bestaat, moet je ook jaarcijfers toevoegen.

2

Onderteken de contracten

Zodra je aanvraag is goedgekeurd en je identiteitsverificatie is voltooid via de itsme-applicatie, sturen wij je de contracten ter ondertekening.

3

Maak een account aan op het platform

Nadat de ondertekende contracten zijn ontvangen, maken wij een account voor je aan. Bevestig je account en kies een wachtwoord om toegang te krijgen tot het platform.

4

Kies je fiets

Nu is het tijd voor jou en je werknemers om jouw fiets uit te kiezen bij een van onze 1000+ aangesloten fietshandelaars.

Ik wil me registreren