Pexels Blue Bird 7243021

Hoe registreer je als werkgever of zelfstandige?

1

Vul je gegevens in via de knop hieronder

Ben je net als wij overtuigd dat fietsleasing via Lease a Bike een gigantisch voordeel is voor je werknemers, dan rest er je nog maar 1 ding. Klik op de knop hieronder en geef je bedrijfsgegevens in. Zorg ervoor dat je ook de gegevens van de tekenbevoegde bij de hand hebt voor de registratie. Als je bedrijf minder dan een jaar bestaat, moet je ook jaarcijfers toevoegen. Je ontvangt meteen een antwoord van ons via e-mail.

2

Onderteken de contracten

Zodra je aanvraag is goedgekeurd en je identiteitsverificatie is voltooid via de itsme-applicatie, sturen wij je de contracten ter ondertekening.

3

Bevestig je account op het platform

Nadat de ondertekende contracten zijn ontvangen, maken wij een account voor je aan. Bevestig je account en kies een wachtwoord om toegang te krijgen tot het platform. That's it. Eenvoudiger een cadeau aan je personeel geven van duizenden euro's kan echt niet. En het beste is, het kost jou als bedrijf niets!

Ik wil fietsleasing nu opstarten

Hoe fietslease verder werkt?

1

Stel de bedrijfsrichtlijnen in

Nadat je je als bedrijf, zelfstandige, openbare instelling of school die fietsleasing wil aanbieden, je hebt geregistreerd in slechts 5 minuten ontvang je onze goedkeuring. Je krijg dan meteen toegang tot ons online platform, waar je de bedrijfsrichtlijnen voor je werknemers kunt instellen.

2

Informeer je werknemers

Nu kan je de registratielink met de werknemers van het bedrijf delen. Wij bezorgen je alles wat nodig is. Jij behoudt de volledige controle: elke registratie moet door jou als eigenaar, HR-, Compensation & Benefits manager of andere verantwoordelijke goedgekeurd worden met één klik.

3

Werknemer kiest een fiets

Je medewerkers en jij ook kunnen nu hun droomfiets kiezen uit elk type fiets en merk bij één van onze 1100+ aangesloten fietshandelaars. Er is altijd een fietswinkel dichtbij voor aankoop, onderhoud of herstelling.

4

Administratie ontzorgen

Ons uniek digitaal platform biedt real-time overzicht van alle benodigde informatie over de geleasede fietsen en de loonadministratie zodat jij of je bedrijf er geen tijd aan verliezen.