Veloretti e-bikes

Veloretti
484831 Veloretti Two Ace Matte Black 02 12f326 Original 1684490321 2

Lease jouw Veloretti e-bike

Veloretti: klinkt Italiaans, maar is in hart en nieren een Nederlands fietsenmerk. Helemaal van deze tijd, met een online thuisbasis. Veloretti staat voor betaalbare fietsen van hoge kwaliteit, zonder poespas, maar wel met die kenmerkende stadse ‘vibe’. Als je een Veloretti least via je werkgever, profiteer je niet alleen van scherpe kosten, maar ook van gehele ontzorging. Het onderhoud en de verzekering zitten inbegrepen bij je fiets. Wel zo makkelijk!

Veloretti: herkenbare en tijdloze designs sinds 2013

De fietsen van Veloretti herken je aan hun tijdloze design. De filosofie van Veloretti is dan ook ‘forever forward’, het merk kijkt vooruit en streeft naar innovatie zonder af te wijken van hun "heritage". De Nederlandse oprichter Ferry Zonder biedt graag een herkenbare collectie aan, vol ‘evergreens’. Dat doet hij pas sinds 2013, want Veloretti is nog een jong merk. Wel eentje die ons continent al heeft veroverd. Veloretti-fietsen kom je tegen in elke uithoek. Ook typisch Veloretti: een uitstekende en doortastende klantenservice.

"Strakke en tijdloze ontwerpen die van iedere rit een belevenis maken"

488223 Veloretti Electric Two Ace Ivy D97b4d Original 1686661403
485448 Veloretti Two Led Brake Light 5990e7 Original 1684843337 1

Jouw Veloretti Ivy Two en Veloretti Ace Two via je werkgever

Veloretti-fietsen worden in Amsterdam ontworpen en in Europese fabrieken met de hand gebouwd volgens de hoogste standaarden. Haar e-bikes luisteren naar de namen ‘Ivy’ en ‘Ace’ en zijn echte toppers in de zakelijke lease. Je least ze nu extra voordelig, online, inclusief accessoires. Interessant is dat Veloretti ook heuse ‘company bikes’ levert. Dat zijn fietsen gepersonaliseerd naar jouw bedrijf. Dat maakt fietsen op een fiets van de zaak extra aantrekkelijk.

Kan ik zakelijk leasen?

find dream bike

Populaire Veloretti fietsen