Cannondale e-bikes

Cannondale
Cannondale Topstone Neo Carbon Left 3 Gravel E Bike E1590659977284

Lease jouw Cannondale fiets

Innovatieve fietsen waarmee je het avontuur zoekt: dat is Cannondale. Het van oorsprong Amerikaanse merk – nu in Nederlandse handen – is sterk in mountainbikes, gravelbikes, race- en toerfietsen. En stevige stadsfietsen natuurlijk. Allemaal te rijden via de zakelijke lease, dus al vanaf een paar tientjes per maand. Cannondale fietsen zijn technisch hoogstaand, sterk en licht en geven je net dat extraatje, al dan niet dankzij elektrische ondersteuning. Met jouw Cannondale fiets je net zo makkelijk naar kantoor, als dat je in je vrije tijd een mooie toertocht maakt. On- of offroad.

Cannondale: ruim een halve eeuw technisch vooruitstrevend

Boven een augurkenfabriek in het Amerikaanse Wilton, Connecticut, opent Joe Montgomery in 1971 een productiebedrijfje in fietstrailers, rugtassen en kampeergoederen. Cannondale is geboren. Het duurt nog tot 1983 tot daar fietsen bij komen: toerfietsen, racefietsen en mountainbikes. Stuk voor stuk volgen ze een duidelijke filosofie: het zijn handgemaakte modellen met een lichtgewicht aluminium frame. Een doorbraak in een tijd dat tweewielers nog hoofdzakelijk van staal zijn. Cannondale vernieuwt de fietsenmarkt de jaren daarop met haar nieuwe kijk op de ideale houding op de fiets en met haar innovatieve technologie. Zo experimenteert Cannondale met lichtgewicht carbon voordat het mainstream wordt. En niemand anders dan Cannondale introduceert de enkelzijdige vork.

"Cannondale fietsen zijn technisch hoogstaand, sterk en licht"

Cannondale Lease A Bike 1
Untitled Design 6

De e-bike van de zaak: van Cannondale Adventure tot Cannondale Moterra

E-bikes met een actieradius van tot wel 200 kilometer: Cannondale levert ze. Van de stadse Adventure, Mavaro, Tesoro of Quick tot de offroad-Moterra. Ook de gravelbikes en racefietsen van Cannondale zijn verkrijgbaar met trapondersteuning. Want ook als sportieve fietser wens je soms een duwtje in de rug, zeker als je dagelijks naar je werk fietst.

Kan ik zakelijk leasen?

Cannondale

Populaire Cannondale fietsen