Wout Van Aert 10
Terug naar overzicht

Lease a Bike gaat partnership aan met Team Jumbo-Visma

Team Visma - Lease a Bike
21 December 2022
2 Minuten

Eindelijk mogen we het bekendmaken: vanaf 1 januari zijn wij trotse partner van Team Jumbo-Visma! Richard Plugge, algemeen directeur van Team Jumbo-Visma: “In België en Nederland is de fiets verweven in ons leven. De missie van Lease a Bike is om heel Europa te inspireren en activeren om op de fiets te stappen. Niet alleen voor sport, maar ook in ons dagelijks leven. We hopen samen deze fietscultuur te verspreiden over de rest van de wereld.”


Trotse partner van Team Jumbo-Visma


Naast Pon-merken Cervélo en Skoda, zal Lease a Bike vanaf volgend jaar op de subsponsor lijst van Team Jumbo-Visma staan. Dat betekent dat wij het gehele wielerseizoen van 2023 zichtbaar zijn op het wielershirt van onder andere Wout van Aert, Jonas Vingegaard en Marianne Vos. De link met Lease a Bike en Team Jumbo-Visma is natuurlijk snel gelegd: de fiets! Wij zien de fiets niet alleen als manier om je van A naar B te verplaatsen. De fiets is een manier om goed te doen. Goed voor je gezondheid, goed voor je portemonnee en goed voor de wereld.


De verbinding tussen Lease a Bike en Team Jumbo-Visma


We willen mensen aanzetten tot gezonder en duurzaam leven en zien het partnerschap met Team Jumbo-Visma als de manier om hieraan bij te dragen. Team Jumbo-Visma is een voorbeeld en een inspiratie voor velen, van jong tot oud, om te gaan fietsen of fit te blijven. In Nederland en België is de fiets echt onderdeel van ons dagelijks leven. Als vervoersmiddel in je vrije tijd, maar ook om te sporten, mee naar werk te gaan en bij te dragen aan een betere wereld. Als het aan ons ligt, wordt de leasefiets een vast onderdeel van het (flexibele) mobiliteitsplan van iedere organisatie.


Toch is de fiets niet het enige waarop wij elkaar vinden. Net als Team Jumbo-Visma vinden wij het belangrijk om te blijven innoveren, talent te ontwikkelen en iedere dag een beetje beter te doen. Met deze partnership kunnen we ‘samen winnen’: het motto van Team Jumbo-Visma.


Van e-bike tot racefiets: voor iedereen toegankelijk


25% van de mensen pakt nu al de fiets naar het werk. Daar zijn nog veel kansen te benutten. Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 2 werknemers interesse heeft in een fiets van de zaak. Dankzij het fiscale voordeel wordt een gloednieuwe fiets of e-bike nu een stuk betaalbaarder, zeker omdat de aanschaf verspreid wordt over 36 leasetermijnen. En wel zo overzichtelijk: service en verzekeringen zijn inbegrepen. Inmiddels bieden daarom al meer dan twintigduizend bedrijven in België, Nederland, Duitsland en Oostenrijk een fiets van de zaak aan aan hun medewerkers via Lease a Bike.


Om dit mogelijk te maken hebben wij meer dan 6.000 fietsenwinkels waar jij je fiets kan leasen, met een keuze uit alle type en 350+ merken fietsen vind jij altijd een passende fiets. Zo wordt het voor iedereen toegankelijk om zijn of haar droomfiets te leasen: van e-bike, elektrische bakfiets tot racefiets. Zelfs de Cervélo, waar Team Jumbo-Visma op rijdt. Lees hoe de leasefietsregeling werkt.