Cervélo fietsen

Cervello
Cervelo

Lease je Cervélo racefiets

Wat krijg je als je het Italiaans woord voor brein - ‘cervello’ – en het Franse woord voor fiets - ‘vélo’ – samenvoegd? Precies: Cervélo. Het high-end racefietsenmerk (dat trouwens ook state-of-the-art mountainbikes maakt) is immers sterk ingenieurs-gedreven. Elke Cervélo racefiets volgt een zeer aerodynamisch ontwerp, is lichtgewicht en altijd innovatief. Alles bij het Nederlands-Canadese merk staat in het teken van het maken van de snelste fiets ter wereld. Niet voor niets rijdt de professionele wielerploeg van Team Visma - Lease a bike op Cervélo. Jij straks ook? De Cervélo racefietsen kun je gewoon leasen via je werkgever.

Cervélo: het beste van het beste sinds 1995

De Nederlander Gerard Vroomen was als student aan de TU Eindhoven gefascineerd door de aerodynamica van de fiets. Hij bouwde na een overstap naar de Canadese McGill-universiteit zelfs zijn eigen tijdritfiets. Samen met Phil White is hij de bedenker van ‘Baracchi’: een extreem aerodynamische fiets. Eén probleem: de Baracchi voldeed niet aan de aangepaste wedstrijdregels van de UCI, de internationale wielerfederatie. Dat doet zijn opvolger, de P2 tijdritfiets, wél. Cervélo maakt naam als vooruitstrevend fietsmerk. Het bouwt fietsen met lichtgewicht aluminium frames met het profiel van een vliegtuigvleugel: wederom zeer aerodynamisch. Sinds 2002 is Cervélo in het wielerpeloton actief, met team CSC en veelwinnaars Fabian Cancellara en Carlos Sastre als uithangborden. In 2012 wordt Cervélo eigendom van het Nederlandse Pon. En in 2022 fietst Jonas Vingegaard op een Cervélo naar een historische eindoverwinning in de Tour de France.


Leuk weetje: per 2022 is Lease a Bike sponsor van Team Visma - Lease a bike, en staat hun merklogo op het shirt van de ploeg.

"Cervélo bikes are gourmet bikes: they are fast, light and aerodymic"

Z9c 0863
Z9d 6497

Jouw Cervélo Soloist of Áspero leasen via je werkgever

Cervélo is bekend van de wegfietsen uit onder meer de Tour de France, zoals de R5 en S5. Naast die fietsen voor professionals, vind je bij Cervélo ook hoogwaardige racefietsen voor de sportieve en veeleisende forens. De Soloist, Caledonia-5 en Caledonia kun je immers via het zakelijke fietsplan van je werkgever rijden. Triatleten en tijdritspecialisten zweren bij de P5, P-Series en PX-Series. Voor de liefhebbers van offroad-fietsen is er een prima aanbod in gravelfietsen en mountainbikes. Ze luisteren naar namen als R5-CX, Áspero-5, Áspero en de ZHT-5. Ook de Áspero is er als – wel heel snelle – fiets van de zaak.

Kan ik zakelijk leasen?

Cervelo

Populaire Cervélo fietsen